Aktuellt

Stora Nolia i Umeå

31 juli, 2017

Sveriges största mässa går av stapeln den 5 augusti och pågår ändra till den 13 augusti. Självklart finns vi på plats på Stora Nolia med vårt inbrottsklassade energifönster. Varmt välkomna att träffa vår projektledare Samuel som gärna berättar mer om oss och vårt fönster.

Sommarstängt

3 juli, 2017

Morups Fönsters huvudkontor har begränsad bemanning under vecka 28 och håller helt stängt 29, 30 och 31. Har ni frågor, kontakta gärna er lokala projektledare som ni hittar här: https://morups.se/har-finns-vi/ Har ni frågor till huvudkontoret under de stänga veckorna, maila oss på info@morups.se så återkommer vi när vi är tillbaka. Trevlig sommar önskar vi på Morups Fönster.

Stängt den 5/6

1 juni, 2017

Morups huvudkontor håller stängt den 5/6 och är tillbaka den 7/5. Trevlig helg!

Lindesbergs bomässa

1 maj, 2017

Varmt välkomna till bomässan på Lindesbergs arena den 6-7 maj på och träffa våra projektledare Niklas som gärna berättar mer om vårt inbrottsklassade energifönster – Morups Premium.

Enköpingsmässan

17 april, 2017

Fredag och lördag den 21-22 april är det bomässa i Enköping. Vi finns på plats och svara på era frågor om fönster och fönsterbyte. Självklart har vi vårt säkerhetsklassade energifönster - Morups Premium med oss.

Arvika Bomässa

17 april, 2017

Den 22-23 april hittar ni oss på Arvika Bomässa. Varmt välkomna att dit och träffa vår projektledare Dan som gärna berättar mer om vårt inbrottsklassade energifönster - Morups Premium.