Aktuellt

Fönsterhelg i Linköping

17 februari, 2020

Starta våren med inbrottsklassade och kondensskyddade fönster. På lördag och söndag, 22-23/2 kl 10-15 bjuder vi in till stor fönsterhelg i vår utställning på Roxviksgatan 8D i Linköping. Träffa våra lokala projektledare, känn och kläm på vårt Premium-fönster. Vi bjuder på hamburgare och fina erbjudanden. Varmt välkommen!

Bomässan Mariestad

17 februari, 2020

Till helgen (21-23/2) är ni varmt välkomna till Bomässan i Mariestad i Novad Arena. Våra lokala projektledare Ole och Anders finns på plats i monter G03 för att svara på era frågor om fönster och fönsterbyte. Vi visar stora delar av vår inbrottsklassade energifönster-serie.   Välkommen!

60Plus mässa i Karlstad

17 februari, 2020

Den 19-20 februari är ni varmt välkomna till vår monter på 60plus-mässan i Karlstad. Ni hittar vår lokala projektledare Dan som visar stora delar av vår Premiumserie - Inbrottsklassat, kondensskyddat och lågt u-värde.   Varmt välkommen!

Julstängt

19 december, 2019

Morups har julstängt fr o m 21/12 och är tillbaka den 7/1. Har du frågor om produkter eller montage, kontakta din lokala projektledare. Vill du nå oss på huvudkontoret? Maila oss på info@morups.se så återkommer vi när vi är tillbaka.

Öppet hus i Lidköping

30 oktober, 2019

Välkommen till öppet hus i vår utställning på Stenportsgatan 88 i Lidköping på lördag mellan kl 10-14 Träffa vår lokala projektledare Ole och prata fönster och fönsterbyte med honom och se vår Morups Premium-serie - Inbrottsklassat energifönster. Varmt välkommen!

Bomässan Karlstad

29 oktober, 2019

Varmt välkommen till Bomässan i Karlstad den 8-10 november i Racketcenter. Vår lokala projektledare Dan finns på plats och svarar på era frågor om fönster och fönsterbyte. På mässan ställer vi ut vårt Morups Premium - inbrottsklassat energifönster. Välkommen! Bomässan Karlstad

Bo & Bygg - Stockholm

7 oktober, 2019

Till helgen är ni varmt välkomna att besöka Bo & Bygg på Stockholmsmässan. Våra lokala projektledare finns på plats och berättar mer om fönster och fönsterbyte. I montern kan ni se vårt inbrottsklassade energifönster - Morups Premium. Vi finns i monter A03:31. Välkommen! Bo & Bygg

Bomässan Lidköping

30 september, 2019

Till helgen kör vi Bomässa i Lidköping. Varmt välkommen till Sparbanken arena under fredag, lördag och söndag. Träffa våra lokala projektledare Ole och Anders som gärna berättar mer om vårt säkerhetsklassade energifönster - Morups Premium. Ställ dina frågor om fönster och fönsterbyte. Välkommen! Bomässan Lidköping

Fönsterhelg i Löddeköpinge 12-13/10

30 september, 2019

Varmt välkommen till vår stora utställning på Teknikvägen 14 i Löddeköpinge den 12-13 oktober. Vi bjuder in till en festlig fönsterhelg. Träffa våra lokala projektledare och ställ dina frågor om fönster och fönsterbyte. Se hela vårt sortiment av Morups Premium - vårt inbrottsklassade energifönster med kondensskyddat glas. Vi håller dörrarna öppna mellan kl 10-15 båda dagarna.

Åre höstmarknad

24 september, 2019

Varmt välkommen till vår monter på Åre Höstmarknad den 27-29 september. Vår lokala projektledare Dennis finns på plats och visar vårt Premium-fönster och svarar på era frågor om fönsterbyte. Välkommen! Åre höstmarknad
Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök
Fyll i ditt postnummer så kontaktar din lokala projektledare dig inom kort.
och gärna