Våra fönster står emot en tjuv som arbetar ostört i 15 minuter, max 3 minuter på varje angreppspunkt, med 23 olika verktyg. Vi har bland annat utrustat fönstret med härdade hakreglar, helgjutna slutbleck, förstärkt limning av glas, bakkantssäkring och säkerhetshandtag. Inbrottsklassningen ingår som standard i våra fönster.*

Inbrottsklassade fönster som standard.

Den vanligaste vägen in för en inbrottstjuv är inte genom ytterdörren. Ytterdörren sitter ofta synligt för grannar eller ut mot en väg. Altandörren däremot, dold bakom buskar och staket, det är en bra väg in.

Vi vill att våra kunder skall känna trygghet i och för sitt hem. Därför har vi valt att inbrottsklassa våra fönster enligt EU-standarden RC2.

Läs mer om inbrottsklassade fönster

Höstkampanj!

Köp minst 7 st fönster under perioden och få en ytterdörr på köpet värde ca 15 000 kr. Kampanjen pågår till och med 19/12 2021.

Se våra kampanjdörrar.

Dessutom kan vi erbjuda räntefri delbetalning i 36 månader.

 

Boka hembesök

Även kondensskyddade fönster som standard.

Morups fönster levereras alltid med kondensskyddet Antifog. Antifog är en termisk beläggning som med fina munstycken sprejas på den glödande glasmassan. Man kan säga att den gjuts in i glasmassan redan vid tillverkningen. Den blir en del av glaset och kan inte skrapas eller nötas bort med tiden. Egenskaperna hos Antifog gör att det yttre fönsterglaset alltid håller samma temperatur som utomhusluften. Eftersom glaset aldrig är kallare än luften så kan inte vattenångan fästa på glaset. Ingen kondens uppstår.

Morups fönsterglas med Antifog är utvecklat och tillverkas av AGC Glass som är världens största planglastillverkare.

Läs mer om kondensskyddade fönster

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök

Mina kontaktuppgifter

och gärna
Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök
Fyll i ditt postnummer så kontaktar din lokala projektledare dig inom kort.
och gärna