Vi söker en säljande projektledare till östra Skåne/Blekinge

Morups Fönster kommer att expandera till ytterligare i östra Skåne och Blekinge och söker nu en projektledare som vill vara med på resan. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke. 

Just nu letar vi efter säljande projektledare med personligt engagemang, ett starkt driv av att sälja och förmåga att leda ett projekt från offert till slutlig genomgång.

Som projektledare hos Morups besöker du kunden i deras hem och rollen som projektledare innebär att du skall rådge kunden kring produkterna och bästa lösning. Du sköter hela fönsteraffären, från hembesök till slutlig genomgång. Du arbetar nära med våra anställda montörer och andra projektledare. Allt under varumärket Morups Fönster.

Morups dig en komplett utbildning av verksamheten med bland annat produktkunskap, affärssystem, säljteknik. Du kommer också få insikter om konstruktionen i vårt nya fönster – Morups Premium – på plats i fabriken. Allt för att du skall kunna ge goda råd och utstråla den trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att du hjälper kunderna att göra insiktsfulla val.

Vi ser gärna att din profil innehåller:

  • Målinriktad och älskar att sälja
  • Ett driv framåt och vilja att utvecklas
  • Förmågan till projektledning
  • God social förmåga
  • Kunskaper inom bygg är en fördel

Krav: B-körkort

Övrigt: Utdrag ur belastningsregistret

Morups Fönster AB är ett familjeägt företag med huvudkontor i Falkenberg. Att ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom, är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Familjeföretaget Morups är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster.

För frågor om tjänsten kontakta Peter Elmvik på 072-743 50 01 eller peter.elmvik@morups.se

 

Område: östra Skåne och Blekinge

Omfattning: Heltid. Helgjobb förekommer

Sista ansökningsdag: 27 september 2019