Morups Fönster söker nu en person som vill vara med på vår resa. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke. Just nu letar vi efter säljande projektledare med personligt engagemang, ett starkt driv av att sälja och förmåga att leda ett projekt från offert till slutlig genomgång.

Som projektledare hos Morups besöker du kunden i deras hem och rollen som projektledare innebär att du skall ge kunden råd kring produkterna och bästa lösning. Du är kunden kontaktperson genom hela fönsteraffären, från hembesök och offert till montering och slutlig genomgång. Du arbetar nära med våra anställda montörer och andra projektledare. Allt under varumärket Morups Fönster.

Morups dig en komplett utbildning av verksamheten med bland annat produktkunskap, affärssystem, säljteknik. Du kommer också få insikter om konstruktionen i vårt fönster – Morups Premium – på plats i fabriken. Allt för att du skall kunna ge goda råd och utstråla den trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att du hjälper kunderna att göra insiktsfulla val.

Vi ser gärna att din profil innehåller:

  • Målinriktad och älskar att sälja
  • Ett driv framåt och vilja att utvecklas
  • Förmågan till projektledning
  • God social förmåga
  • Kunskaper inom bygg är en fördel

Lön:                                            Efter överenskommelse
Krav:                                          B-körkort

Område: Norrköping, Söderköping och Finspång

Omfattning: Heltid. Helgjobb förekommer

Sista ansökningsdag: 31 oktober 2020

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i ditt postnummer så kontaktar din lokala projektledare dig inom kort.

och gärna