Morups Fönster AB är ett familjeföretag som säljer, tillverkar och monterar fönster till villaägare i Sverige. Med huvudkontor och egen fönsterfabrik i Falkenberg är Morups en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster. Morups Fönster kommer att expandera till ytterligare i Västmanland och söker nu en säljare som vill vara med på resan. Vårt koncept har visat sig vara framgångsrikt och bygger på många års erfarenhet kombinerat med ett allt starkare varumärke.

Om Uppdraget

Ditt uppdrag som säljare är att ge kunden den bästa fönsterlösningen utifrån deras behov och din expertis. Du sköter hela fönsteraffären, från hembesök och offert till montage och slutlig genomgång. För kunden innebär det att bara ha en kontaktperson under hela fönsterbytet.
Du bearbetar förfrågningar som kommer till ditt distrikt och du är ansvarig för den lokala marknadsföringen med olika aktiviteter. Du arbetar nära med våra anställda montörer. Allt under varumärket Morups Fönster.

Morups erbjudande
Innan första hembesöket ger Morups dig en komplett utbildning av verksamheten med bland annat produktkunskap, affärssystem, säljteknik, montering och efterbearbetning. Du kommer också få insikter om konstruktionen i vårt premium-fönster på plats i fabriken. Allt för att du skall kunna ge goda råd och utstråla den trygghet som du kan erbjuda kunderna i vetskapen om att du hjälper kunderna att göra insiktsfulla val.

Vem är du?

  • Målinriktad som älskar sälj
  • Ett driv framåt och viljan att utvecklas
  • Förmåga till projektledning
  • God social förmåga
  • Kunskaper inom bygg är en fördel men inget krav

Vår kravprofil

  • Du har fyllt 30
  • Körkort och bil
  • Stabil livssituation

Anställningsform:                    Heltid. Helgjobb förekommer.
Område:                                    Fagersta, Köping och Arboga
Lön:                                            Efter överenskommelse
Krav:                                          B-körkort

Område: Fagersta, Köping och ARboga

Omfattning: Heltid. Helgjobb förekommer

Sista ansökningsdag: 30 juni 2021

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök
Fyll i ditt postnummer så kontaktar din lokala projektledare dig inom kort.
och gärna