Fönsterbyte. Som det borde vara.

I år har vi tillverkat fönster i 85 år och det vill vi fira med att ge dig 20% rabatt på alla fönster.

Det finns många bra anledningar att byta fönster. Två starka insikter kunderna bör ha inför ett fönsterbyte är:

Inbrottsklassat
Det är testat och godkänt av Sveriges tekniska forskningsinstitut (SP). De har utfört ett fysiskt angrepp på 3 minuter aktivt på varje låspunkt. Angreppet görs på flera olika ställen på fönstret under 15 minuter. Denna klass heter RC2 N och är en EU-standard. Detta är standard i våra fönster**. Läs gärna mer om inbrottsklassning här.

Antikondens-glas
Vid låga u-värden uppstår kondens på glasets utsida till följd av att fönstret inte läcker ut någon värme till det yttersta glaset. Därför blir det yttersta glaset kallare än den omgivande luften och drar då till sig imma (kondens). Antikondens-glas hindrar värmen att stråla ut från det yttersta glaset och får på så sätt samma temperatur som den omgivande luften och drar därmed inte till sig fukt från luften.När glaset är torrt fastnar inte smutsen lika lätt vilket ger renare glas och färre gånger att tvätta fönster. Antikondens-glas är standard i våra fönster. Läs gärna mer om Anti-kondens här.

 

*Kampanjen gäller fönster tillverkade av Morups Fönster och pågår från den 25/9 – 22/10 2017.

**Flerluftsfönster är inte testade men har samma bestyckning som godkända enluftsfönster. Pardörrar är ännu inte testade.

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök

Mina kontaktuppgifter

och gärna