Vi hjälper dig göra din bästa fönsteraffär

Skräddarsydda fönster från egen fabrik

Bara en kilometer från oss breder Kattegatt ut sig. Havssalt, starka vindar och soliga dagar har fått oss att skapa ett fönster som verkligen skall kunna stå emot alla årstiders väder. Alla våra fönster tillverkas i vår egen fabrik strax utanför Falkenberg, exakt på samma plats som vi startade 1932. Även om lokaler och utrustning moderniserats sedan dess är hantverksskickligheten och lika viktig idag som då.

Vår affärsidé är att vara ett fönsterproffs, ledande inom teknik och design. Hantverkstraditionen och yrkesstoltheten finns i våra gener. Vi har inte ett enda fönster på lager, utan tillverkar varje fönster efter kundens specifika önskemål. När man väljer fönster från Morups får man fönster tillverkade med stor stolthet och mycket engagemang.

Ett fönster ska anpassas till väggen, inte tvärtom. Det är en av våra fasta övertygelser. En annan är att lyssna på våra kunder, göra det enkelt och bekvämt för dem och leva upp till vad vi lovar. Familjeföretaget Morups är nu en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster.

Sedan 1932 har vi byggt kvalitetsfönster för Sveriges hus. Därför kan du känna dig helt trygg när du vänder dig till oss när du går i fönsterbytartankar. Vi tar ansvar för hela ditt fönsterbyte – från måttagning och rådgivning till montage och slutlig genomgång. Allt sker med hjälp av våra Fönsterteam runt om i landet och du får alltid en egen projektledare som håller koll på alla detaljer åt dig.