Fönsterbyte i Malmö, Lund, Helsingborg och Skåne

VARMT VÄLKOMMEN TILL FÖNSTERHELG I VÅR UTSTÄLLNING DEN 10-11/11 MELLAN KL 10-15. EN BRA CHANS ATT PRATA MED VÅR LOKALA PROJEKTLEDARE OM FÖNSTER OCH FÖNSTERBYTE SAMTIDIGT SOM DU KAN SE HELA VÅRT FÖNSTERSORTIMENT.

Med Morups som fönsterleverantör ser vi till att du får precis de fönster du vill ha. Vi finns i hela Skåne och hjälper dig med att byta fönster i till exempel Malmö, Lund, Helsingborg och Staffanstorp. Vi kommer hem till dig för ett kostnadsfritt hembesök och planerar ditt fönsterbyte utifrån dina önskemål. Vi lyssnar på vad du vill och ger förslag och rådgivning. Vi mäter och ser till att du får precis de fönster du ska ha. När din beställning är klar tillverkas dina fönster i vår fönsterfabrik i Morup utanför Falkenberg och skickas sen till dig utan mellanhänder. När leveransen har nått dig kommer vi och monterar dina fönster. För dig blir det en trygg affär och du kan koncentrera dig på annat medan vi gör vårt jobb.

Morups har funnits i över 80 år och alltid arbetat med samma arbetsglädje med stor yrkesstolthet. Som familjeföretag har vi hantverket i blodet och det är av stor vikt för oss att du är fullt nöjd när dina fönster är på plats.

Varmt välkommen till vår utställning på Teknikvägen 14 i Löddeköpinge.

Måndag: 12-18
Onsdag: 12-18
Fredag: 12-17
Lördag: 11-15

Peter, Hans och Per, projektledare i Skåne

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök

Mina kontaktuppgifter

och gärna

Våra projektledare i Skåne

Hans Persson
Distrikt
Bjuv, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Klippan, Ängelholm, Åstorp, Örkelljunga, Perstorp, Bromölla, Kristianstad, Åhus, Höör, Hörby, Osby
Mobil
072-743 50 11
Per Hjortsjö
Distrikt
Malmö, Skurup, Svedala, Trelleborg, Vellinge, Ystad, Sjöbo, Simrishamn, Tomelilla
Mobil
072-743 50 41
Peter Elmvik
Distrikt
Lund, Eslöv, Kävlinge, Landskrona, Lomma, Löddeköpinge, Staffanstorp, Svalöv, Burlöv
Mobil
072-743 50 01