Det är en modern myt att du måste leva med kondens på dina nya, energieffektiva fönster. Det finns nämligen en lösning på problemet. Men det kräver att fönstertillverkaren väljer glas som är anpassade till de nya förutsättningarna. Vi på Morups Fönster vill att våra kunder ska kunna se ut genom sina fönster. Därför ingår alltid kondensreducerande glas som standard.

Energieffektiva fönster med kondensskydd.

Morups fönster levereras alltid med kondensskyddet Antifog. Antifog är en termisk beläggning som med fina munstycken sprejas på den glödande glasmassan. Man kan säga att den gjuts in i glasmassan redan vid tillverkningen. Den blir en del av glaset och kan inte skrapas eller nötas bort med tiden. Egenskaperna hos Antifog gör att det yttre fönsterglaset alltid håller samma temperatur som utomhusluften. Eftersom glaset aldrig är kallare än luften så kan inte vattenångan fästa på glaset. Ingen kondens uppstår.

Morups fönsterglas med Antifog är utvecklat och tillverkas av AGC Glass som är världens största planglastillverkare.

Läs ännu mer om kondensreducerande glas

...och glöm inte. Våra fönster är dessutom inbrottsklassade som standard.

Den vanligaste vägen in för en inbrottstjuv är inte genom ytterdörren. Ytterdörren sitter ofta synligt för grannar eller ut mot en väg. Altandörren däremot, dold bakom buskar och staket, det är en bra väg in.

Vi vill att våra kunder skall känna trygghet i och för sitt hem. Därför har vi valt att inbrottsklassa våra fönster enligt EU-standarden RC2.

Läs mer om inbrottsklassade fönster

Kampanj

Köp minst sju fönster under perioden och få en altandörr på köpet värde ca 13 000 kr. Kampanjen pågår till och med 31/5 2021.

Dessutom kan vi erbjuda räntefri delbetalning i 48 månader.

Se våra altandörrar.

Boka hembesök

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök

Mina kontaktuppgifter

och gärna
Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök
Fyll i ditt postnummer så kontaktar din lokala projektledare dig inom kort.
och gärna