-Det känns att det är kvalitet

I den gamla sjöfararbyggden Onsala beläget några mil söder om Göteborg bor Arne och Birgitta. 2011 flyttade de in i huset med den mysiga trädgården och bestämde sig då att den nya bostaden behövde viss renovering. De kopplade fönstren från -45 var dragiga samt besvärliga och fick därför bytas ut till Morups Fönster.

– Det känns att det är kvalitet nu, säger Birgitta.

Orten som tidigare var känt för sina redare, kaptensgårdar och kaparkaptenen Lasse i Gatan är numera en lugn och fridfull plats med mysiga hus längs kusten. Birgitta och Arne som numera är pensionerade och relativt nyinflyttade kom till Onsala från Falkenberg 2011. Det var då de bestämde sig för att huset från -45 behövde lite renovering. En av de bidragande orsakerna till fönsterbytet var att de ville ha lättskötta fönster. Istället för att besvära sig med obehagliga positioner för att komma åt att tvätta utsidan kan de nu bara vrida fönstret och lätt komma åt utsidan från insidan.

Morups Fönster var sedan tidigare känt för dem med tanke på att fabriken ligger precis utanför Falkenberg. Men det var inte bara det som fick dem att välja Morups.
– Det kändes bra att Morups fanns i närheten och det man läste om Morups lät bättre än övriga, säger Arne.
De bokade därför in ett hembesök med Morups lokala projektledare Bosse.
– Han gjorde ett gott intryck och kom med klara besked, säger Birgitta.
När hantverkarna satte igång med arbetet stannade både Arne och Birgitta hemma. Där kunde de följa arbetet och blev positivt överraskade över hantverket.
– Hantverkarna kom på utsatt dag, var noggranna och städade efter sig. Vi var riktigt imponerade över hur smidigt allt gick, ett riktigt gediget jobb, säger Arne.

När de nu har bytt ut till Morups fönster kan de istället lägga ner mer tid på andra saker, som deras stora lummiga trädgård. När tystnaden och lugnet väl behövs inomhus kan de båda konstatera att ljudnivån klart har blivit bättre sedan de bytte till Morups fönster.
– Det var ett väldigt positivt arbete och vi skulle verkligen kunna rekommendera Morups fönster till andra, konstaterar både Arne och Birgitta.

Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök

Mina kontaktuppgifter

och gärna
Snabbaste vägen till ett kostnadsfritt hembesök
Fyll i ditt postnummer så kontaktar din lokala projektledare dig inom kort.
och gärna